+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 19
**
1
RO
превоз

Мал хотел во близина на песочна плажа, располага со удобни соби опремени со кујна,интернет и квалтетна услуга.

 

Галерија

Ценовник

 Aphrodite Hotel 2*

 

 

Минимум ноќевања  1  1  1  1  1
Капацитет 15.01.19-31.05.19 01.06.19-30.06.19 01.07.19-10.09.19 11.09.19-30.09.19 01.10.19-31.10.19
Цени по соба на ден наем
Студио со поглед  на задната страна од хотелот
2 Возрасни 39 49 59 49 39
3 Возрасни 45 55 65 55 45
2 Возрасни+1дете(0-4) 39 49 59 49 39
Студио со поглед на предната страна од хотелот
2 Возрасни 39 49 68 49 39
3 Возрасни 45 55 74 55 45
2 Возрасни+1дете(0-4) 39 49 68 49 39
Апартман
2 Возасни 49 59 78 59 49
3 Возрасни 55 65 84 65 55
4 Возрасни 60 70 89 70 60
Цени по соба на ден на база ноќевање со појадок
Студио со поглед  на задната страна од  хотелот
2 Возрасни 55 65 75 65 55
3 Возрасни 69 78 88 78 69
2 Возрасни+1дете(0-4) 64 73 83 73 64
Студио со поглед на предната страна од хотелот
2 Возрасни 55 65 84 65 55
3 Возрасни 69 78 98 78 69
2 Возрасни+1дете(0-4) 64 73 93 73 64
Апартман
2 Возрасни 65 75 94 75 65
3 Возрасни 78 88 107 88 78
4 Возрасни 93 102 122 102 93

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

и.д

 

Сподели со пријателите: