+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 68
****
2
UAI
превоз
5

Хотелот се наоѓа на самата песочна плажа, располага со приватна плажа, удобни соби,ресторани,бар,детски клуб,интернет како и услуга на високо ниво.

 

 

Галерија

Ценовник

до 45 % попуст во завиосност од периодот за резервација направена до 15.04.2019

Bomo Tosca Beach 4*+

Минимум ноќевања  3  2  2  3  5  5  3  2
Капацитет 25.04.19-05.05.19 06.05.19-26.05.19 27.05.19-09.06.19 10.06.19-16.06.19 17.06.19-20.07.19 21.07.19-25.08.19 26.08.19-15.09.19 16.09.19-06.10.19
Цени по соба на ден на база ултра се вклучено
Двокреветна соба сп кревети на спрат - поглед на море
2 Возрасни 136 129 136 163 185 234 185 163
2 Возрасни+1дете(0-11) 136 129 136 163 185 234 185 163
2 Возрасни+2деца(0-11) 154 146 154 184 208 264 208 184
Еднокреветна соба со поглед на море
1 Возрасен 122 116 122 140 162 200 162 140
1 Возрасен+1дете(0-11) 122 116 122 140 162 200 162 140
Двокреветна соба - поглед на море
2 Возрасни 136 129 136 163 185 234 185 163
3 Возрасни 184 175 184 220 250 316 250 220
2 Возрасни+1дете(0-11) 136 129 136 163 185 234 185 163
Suite - поглед на море
2 Возрасни 270 257 270 293 332 412 293 257
3 Возрасни 270 257 270 293 332 412 293 257
3 возрасни+1дете(0-11) 270 257 270 293 332 412 293 257
2 Возрасни+1дете(0-11) 270 257 270 293 332 412 293 257
4 Возрасни 270 257 270 293 332 412 293 257
2 Возрасни+2деца(0-11) 270 257 270 293 332 412 293 257
Suite Family - поглед на море
3 Возрасни+1дете(0-11) 222 210 223 246 285 365 285 246
4 Возрасни 222 210 223 246 285 365 285 246
2 Возрасни+2деца(0-11) 222 210 223 246 285 365 285 246

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

и.д

 

Сподели со пријателите:
Хотелот се наоѓа на самата песочна плажа, располага со приватна плажа, удобни соби,ресторани,бар,детски клуб,интернет како и услуга на високо ниво.

 


 

." data-share-imageurl="">