+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 33
****
1
BB
превоз

Пријатен хотел во градот. Хотелот располага со комфорни соби, ресторан, градина на покривот со панорамски поглед во летниот перид, интернет,конференциски услуги,луксузен спа центар,теретана и затворен базен.Претставува идеален избор за одмор но и за службени патувања.

 

 

 

Галерија

Ценовник

Egnatia City Hotel & Spa 4*

 

Минимум ноќевања 1 - 4  5 1 - 4  5 1 - 4  5
Капацитет 01.05.19-10.06.19 01.05.19-10.06.19 11.06.19-09.09.19 11.06.19-09.09.19 10.09.19-31.10.19 10.09.19-31.10.19
Цени по соба на ден на база ноќевање со појадок
Еднокреветна соба со поглед на планина
1 Возрасен 65 58 68 62 63 56
1 Возрасен+1(0-1) 65 58 68 62 63 56
Двокреветна сона со поглед на планина
2 Возрасни 75 67 78 70 72 64
2 Возрасни 75 67 78 70 72 64
Трокревтна соба со поглед на планина
3 Возрасни 98 88 103 93 93 84
Еднокреветна соба со поглед на море
1 Возрасен 75 67 78 70 72 64
1 Возрасен+1дете(0-1) 75 67 78 70 72 64
Двокреветна соба со поглед на море
2 Возрасни 86 77 89 80 82 74
2 Возрасни+1дете(0-1) 86 77 89 80 82 74
Junior Suite  со поглед на море
2 Возрасни 126 113 132 118 119 107
Трокреветна соба со поглед на море
3 Возрасни 102 92 106 96 96 87
Еднокреветна Promo соба - без балкон
1 Возрасен 54 49 57 52 52 47
1 Возрасен+1дете(0-1) 54 49 57 52 52 47
Двокреветна Promo - без балкон
2 Возрасни 66 59 68 62 63 56
2 Возрасни+1дете(0-1) 66 59 68 62 63 56
Цени по соба на ден на база полупансион (ноќевање со појадок и вечера)
Еднокреветна соба со поглед на планина
1 Возрасен 82 74 85 76 79 72
1 Возрасен+1дете(0-1) 82 74 85 76 79 72
Двокреветна соба со поглед на планина
2 Возрасни 108 98 112 100 105 95
2 Возрасни+1дете(0-1) 108 98 112 100 105 95
Трокреветна соба со поглед на планина
3 Возрасни 149 135 154 138 144 129
Еднокреветна соба со поглед на море
1 Возрасен 92 83 95 86 88 79
1 Возрасен+1дете(0-1) 92 83 95 86 88 79
Двокреветна соба со поглед на море
2 Возрасени 120 108 124 112 116 104
2 Возрасни+1дете(0-1) 120 108 124 112 116 104
Junior Suite со поглед на море
2 Возрасни 159 144 165 149 153 138
Трокреветна соба со поглед на море
3 Возрасни 153 138 157 142 147 133
Еднокреветна Promo соба без балкон
1 Возрасен 72 64 75 67 69 63
1 Возрасен+1дете(0-1) 72 64 75 67 69 63
Двокреветна Promo соба без балкон
2 Возрасни 99 89 102 92 96 87
2 Возрасни+1дете(0-1) 99 89 102 92 96 87
Цени по соба на ден на база се вклучено
Еднокреветна соба со поглед на планина
1 Возрасен 98 88 102 92 96 87
1 Возрасен+1дете(0-1) 98 88 102 92 96 87
Двокреветна соба со поглед на планина
2 Возрасни 143 128 146 132 139 125
2 Возрасни+1дете(0-1) 143 128 146 132 139 125
Трикреветна соба со поглед на планина
3 Возрасни 200 180 205 185 195 175
Еднокреветна соба со поглед на море
1 Возрасен 108 98 112 100 105 95
1 Возрасен+1дете(0-1) 108 98 112 100 105 95
Двокреветна соба со поглед на море
2 Возрасни  154 138 157 142 149 135
2 Возрасни+1дете(0-1) 154 138 157 142 149 135
Junior Suite сопоглед на море
2 Возрасни 194 175 199 179 187 168
Трокреветна соба со поглед на море
3 Возрасни 204 184 208 187 198 178
Еднокреветна Promo соба без балкон
1 Возрасен 88 79 92 83 86 77
1 Возрасен+1дете(0-1) 88 79 92 83 86 77
Двокреветна Promo соба без балкон
2 Возрасни 134 120 136 123 130 117
2 Возрасни+1дете(0-1) 134 120 136 123 130 117

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

и.д

Сподели со пријателите: