+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 1249
7
BB
превоз

ТЕРМИНИ 

13 ЈУНИ - 20 ЈУНИ  2018  /  7 ноќи  / 8 дена

19 ЈУНИ - 26 ЈУНИ  2018  /  7 ноќи  / 8 дена

23 ЈУНИ - 30 ЈУНИ  2018  /  7 ноќи  / 8 дена

 

* Можност подготовка на понуда за термини по Ваш избор 

Галерија

Ценовник

Тип на сместување  2*  Eкономи  Приватен  апартман  3*  Стандард   4*  Супериор  5 *  Лукс  
Цена по лице за резервации до 31 Јануари 2018   1.249 2.027 2.747 3.969 6.300
Цена по лице за резервации до 30 Април 2018  1.340 2.195 2.964 4.332 6.896 

 

Цените се дадени во евра. Плаќањето се врши по курс 1еур=62 мкд 

Програма на патувањето

Програма на патување 

1 ден 

Состанок на аеродром Скопје, 2 часа пред летот. Лет до Москва со преместување во некој од Европските градови . Пристигнување во Москва и трансфер до хотел. Ноќевање

2 ден - 7 ден

Организирани активности 

* разглед на Москва со локален водич

* посета на фудбалски натпревар по избор

* разглед на градот во Русија каде што се одржува натпреварот

Останатото време можете да го користите за слободни активности или дополнително да посетите натпревари со купување на екстра влезници

8 ден

Одјавување од хотел. Трансфер до аеродром. Лет од Москва за Скопје  со преместување во некој од Европските градови. Пристигнување во Скопје 

 

 

Забелешка

Цената вклучува:

- повратен авиобилет на релација Скопје - Москва - Скопје

- Трансфер од аеродром до хотел

- Сместување за 7 ноќи по избор на катагорија на хотел 

-  Трансфер од Москва до градот каде што се одржува натпреварот 

- Разглед на Москва 

- Разглед на градот каде што се одржува натпреварот

- 1 влезница за натпревар со вклучена ФАН регистрација

 

Цената не вклучува:

- аеродромски такси 155 evra ( износот е променлив)

- виза за Русија  50 usd

- патничко осигурување

- индивидуални трошоци надвор од програмата

 

Цена за  влезница за дополнителен натпревар

Категорија 1  252
Категорија 2  198
Категорија 3  123

 

За ова патување важат општите услови на патување на ТА ВИС ПОЈ и  СКТМ.

Организаторот го задржува правото за промена на цената на програмата во случај на промена на курсот, цената на авиобилетот и влезницата за одреден натпревар.

 

km/05/12/17