+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00
***
1
BB
превоз
4

Хотел Гарден е прекрасен хотел кој се наоѓа на брегот на Охридското Езеро, на многу атрактивен дел на градот во близина на Паркот Холандија и 5 минути пешачење до центарот на градот каде што можете да ги најдете  историските споменици и архитектура на градот.

Галерија

Ценовник

 

ВОН СЕЗОНСКИ ЦЕНИ

01.11-31.04  2016

НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Тотал соби

1/2

1/1

еднокреветна

(80 x 190 cm)

 

6

 

 

27,5

French small

(140 x 190 cm)

 

11

 

26 €

 

33

French big

(180 x 200 cm)

6

32 €

44

трокреветна 

3

26 €

49,5

Studio de Lux

(180 x 200 cm)

2

38,5 €

71,5

Забелешка

* Туристичка такса е вклучена во цената.

* Доплата за дополнителен оброк од 8€ -10€.

*дплата за трето лице во соба / студио - 20%

* Деца : до 6 годии не плаќаат

* 6-12 години имаат 50% попуст

Сподели со пријателите: