+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00
5

Хотел Riviera е атрактивен хотел, podgotven da gi задоволi сите современи бизнис стандарди и желби на нашите гости, вистински дом далеку од вашиот дом.

Локација. На самиот Кеј на Охридско Езеро, vo срцето на древниот град на светлината-Охрид. Оддалеченост. Само 5 минути возење од централната автобуска станица, 10 км. од Охридскиот интернационален аеродром.

Капацитет. Хотелот располага со 33 двокреветни соби и 6 апартмани , ресторан со 220 седишта, аперитив бар, хотелска тераса со 80 седишта, сали за семинарi i сопствен паркинг обезбеден со сигурносни камери.

Стандарди. Секоја соба е опремена со ТВ приемник , кабловска програма , интернет конекција, директна телефонска врска, автоматски клима уред, купатила целосно опремени со тоалетна галантерија,туш кабини во kupatilata i 24 часа рецепција со целосна опрема .

Услугi. Основната услуга е на база на ноќевање со појадок за едно возрасно лице. Појадокот е бифе маса со интернационална храна. Собен сервис возможен додека работи ресторанот 06.оо - 23.оо ч. Сервис перење-пеглање ист ден.  

Ценовник

 

Цени за индивидуални гости ( по соба

01.11.2015 до  30.04.2016

Соба

ноќевање со појадок

полупансион

полнпансион

еднокреветна

25

29

35

двокреветна

21

25

31

Апартман

62

 

 

Деца –до 7 год – гратис(ноќевање со појадок),

од 7-12 години -50 % (ноќевање со појадок)

Цените се со вклучен ДДВ (18 %)

 

Сподели со пријателите: