+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00
од 26
****
1
BB
превоз
4

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

Галерија

Ценовник

               
  УСЛУГА - НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК - ЦЕНА ПО ЛИЦЕ
ХОТЕЛ СОБА    
СИЛЕКС 4* ДВОКРЕВЕТНА 26  еур  
               
        УСЛУГА - ПОЛУ ПАНСИОН - ЦЕНА ПО ЛИЦЕ
           
        31 еур  
               
               
               
               
Напомена            
               
дете до 5.99 години БЕСПЛАТНО
дете od 06 do 11,99  години, попуст 50 %
доплата за еднокреветна соба + 40 %

 

 

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ.

vis/j

Сподели со пријателите:
Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св." data-share-imageurl="">