+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00
од 27
***
1
BB
превоз
4

Хотелот "Турист" е изграден и отворен во 1986г. како анекс на хотелот "Метропол". Комплетно е реновиран во 2007 година. Хотелот ја има истата архитектура како и Метропол и двата хотела се поврзани со внатрешен коридор и  гледано однадвор, изгледаат како еден хотел, со воодушевувачки стил.

Хотелот "Турист" е составен од 5 спрата: приземје и 4 спрата. Хотелот има 88 двокреветни соби со 176 кревети. Сместувачкиот капацитет покрива површина од 3.000 м2. Хотелот е во фаза на реновирање и добива категоризација врз основа на законските регулативи како хотел од трета категорија со 3 ѕвездички.

Изберете го Метропол Езерскиот Комплекс и со тоа и можноста за користење на сите хотелски капацитети и услуги кои се нудат тука.

Галерија

Ценовник

ЕЗЕРСКИ КОМПЛЕКС МЕТРОПОЛ
  УСЛУГА - ПОЛУ ПАНСИОН- ЦЕНА ПО ЛИЦЕ  
ХОТЕЛ СОБА ОД 2 -5 НОЌЕВАЊА 5 + НОЌЕВАЊА 3+ НОЌЕВАЊА, СЕ ВКЛУЧЕНО    
БЕЛВИ 4* ДВОКРЕВЕТНА 31 еур 30 еур 42 еур
МЕТРОПОЛ 4* ДВОКРЕВЕТНА 31 еур 30 еур  
ТУРИСТ 3* ДВОКРЕВЕТНА 28 еур 27 еур  
 
Напомена
дете до 6 години без сопствен кревет БЕСПЛАТНО
едно дете од 06 до 10 години, на сопствено легло, попуст 50 %
трет кревет во соба, попуст 30 %
доплата за еднокреветна соба 12 евра, по лице, на ден
плаќање во денарска противредност, по курс 62

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ.

љ.ј

 

 

 

Сподели со пријателите:
е изграден и отворен во 1986г. како анекс на хотелот "Метропол". Комплетно е реновиран во 2007 година. Хотелот ја има истата архитектура како и Метропол и двата хотела се поврзани со внатрешен коридор и  гледано однадвор, изгледаат како еден хотел, со воодушевувачки стил." data-share-imageurl="">