+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Црна Гора

Црна Гора - бисерот на медитеранот е посебна по многу нешта . Сместена на југот од Јадраснското море  иако мала , но како ретко која дестинација каде може да се пронајде толку природно богатство , убавина, бистри езера, брзи реки, прекрасни планини. Море ,езера, канјони овозможуваат да се пронајде најдобар и квалитетен одмор . Во еден ден радозналиот турист може да си дозволи кафенце на прекрасна плажа, ручек на Скадарско езеро, вечера покрај огниште  во подножјето на Дурмитор. По сите одлики Црна Гора е дестинација која може многу да пружи .

Pages

****
1
BB
превоз
од 51
****
1
BB
превоз
од 46
***
1
HB
превоз
од 15
***
1
RO
превоз
од 15
***
1
BB
превоз
***
1
HB
превоз
од 35
***
1
HB
превоз
од 23
***
1
HB
превоз
од 39
***
1
HB
превоз
од 17
***
1
BB
превоз
од 33
**
1
HB
превоз
од 16
*****
1
BB
превоз
од 850
****
1
RO
превоз
од 72
****
1
BB
превоз
од 37
****
1
RO
превоз
од 42
****
1
BB
превоз
од 78
****
1
BB
превоз
од 300
****
1
BB
превоз
од 90
****
1
HB
превоз
од 33
****
1
BB
превоз
од 33
****
1
HB
превоз
од 42
****
1
HB
превоз
од 46
****
1
BB
превоз
од 47
***
1
RO
превоз
од 38
***
1
RO
превоз
од 36
***
1
RO
превоз
од 29
***
1
ALL
превоз
од 105
***
1
HB
превоз
од 52
***
1
BB
превоз
од 46
***
1
BB
превоз
од 36
***
1
HB
превоз
од 54
***
1
BB
превоз
од 40
***
1
RO
превоз
од 47
***
1
BB
превоз
од 45