+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Касандра

Касандра е првиот или западниот крак на полуостровот Халкидики. Позната е како главна туристичка дестинација има наразвиена патна мрежа , богата е со безброј туристички комплекси , пристаништа -марини и многу туристички центри. Попознати туристички дестинации се  Hanioti, Polychrono, Kallithea и Áfitos, каде се живее во текот на целата година , но не заостануваат по популарност и сезонските летувалишта како : Nea Kalikratia, Sozopol, Nea Plagia, Nea Moudania , Potidea кои  се на самиот почеток на Касандра  a понатака се , Fourka ,,Kriopigi, Pefkohori, Polihrono,Posidi, , Siviri  , Nea Skioni и други. Касандра е најексплотираната туристичка дестинација од македонските туристи .

 

Pages

****
1
BB
превоз
од 36
***
1
HB
превоз
од 37
****
1
ALL
превоз
од 25
****
1
HB
превоз
од 42
****
1
HB
превоз
од 32
****
1
BB
превоз
од 21
****
1
HB
превоз
од 51
****
1
HB
превоз
од 29
***
1
HB
превоз
од 29
***
1
HB
превоз
од 26
***
1
ALL
превоз
од 28
***
1
HB
превоз
од 29
1
RO
превоз
од 22
****
1
UAI
превоз
од 52
***
1
BB
превоз
од 35
**
1
HB
превоз
**
1
ALL
превоз
од 24
**
1
BB
превоз
од 19
**
1
BB
превоз
од 29