+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

Пампорово

Пампорово е еден од најпопуларните, модерни ски центри во Бугарија.  Исклучително удобен и достапен. 
Ски центарот се наоѓа на впечатливите 1650 метри  надморска височина, точно под врвот Снежанка (1926 м Сн ж к (1 26 .). Самиот ски центар и скијашките патеки се украсени со елова шума. Тоа го прави привлечен не само во за во зима, туку и во топлите месеци.  За љубителите на зимските спортови, снежната покривка се задржува цели 150 денови, додека во лето, Пампорово е еден од најсвежите и најпријатните места за одмор.

Pages

*****
1
BB
превоз
од 22
****
1
HB
превоз
од 26
***
1
HB
превоз
од 27
***
1
HB
превоз
од 26
7
RO
превоз
од 46
*****
1
BB
превоз
од 36
***
1
HB
превоз
од 23
***
1
HB
превоз
од 34