+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 17:00

Сместување со сопствен превоз

ВИС ПОЈ - богата понуда на хотелско и апартманско сместување, од сите категории, како и сместување во вили и приватни сместување, за сите клиенти кои одморот го организираат со сопствен превоз.

Понудата дадена во СМЕСТУВАЊЕ, може да се комбинира според Вашите желби и потреби.

На Вас е да одберете кој датум ќе патувате, дали сакате хотелско или апартманско приватно сместување, која категорија , колку дена би престојувале и на која дестинација.

 

Pages

****
3
BB
превоз
од 55
****
1
ALL
превоз
од 36
***
1
ALL
превоз
од 43
***
1
BB
превоз
од 24
***
1
ALL
превоз
од 26
***
1
HB
превоз
од 26
***
1
BB
превоз
од 20
*
1
BB
превоз
од 17
****
1
BB
превоз
од 22
****
3
HB
превоз
од 39
****
2
BB
превоз
од 28
***
1
ALL
превоз
од 30
*****
1
HB
превоз
од 41
2
RO
превоз
од 25
***
2
RO
превоз
од 15
1
BB
превоз
од 16
1
RO
превоз
од 16
1
BB
превоз
од 26
1
RO
превоз
од 16
1
RO
превоз
од 21
1
RO
превоз
од 12
1
RO
превоз
од 25
1
HB
превоз
од 25
*****
3
HB
превоз
од 62
*****
1
HB
превоз
од 65
*****
1
HB
превоз
од 42
*****
1
BB
превоз
од 14
*****
2
HB
превоз
од 80
*****
1
UAI
превоз
од 42
*****
1
BB
превоз
од 29
*****
5
BB
превоз
од 158
*****
1
BB
превоз
од 201
*****
3
HB
превоз
од 42
*****
5
HB
превоз
од 75
*****
1
HB
превоз
од 62
*****
1
BB
превоз
од 42
****
1
BB
превоз
од 41
****
1
HB
превоз
од 46
****
1
BB
превоз
од 24
****
1
HB
превоз
од 27
****
1
BB
превоз
од 38
****
1
BB
превоз
од 61
****
1
BB
превоз
од 35
****
1
ALL
превоз
од 78
****
1
BB
превоз
од 29
****
1
BB
превоз
од 40
****
1
BB
превоз
од 29
****
1
BB
превоз
од 21
****
1
BB
превоз
од 38
****
1
BB
превоз
од 25
****
1
ALL
превоз
од 36
****
1
BB
превоз
од 28
****
1
HB
превоз
од 53
****
1
BB
превоз
од 25
****
1
UAI
превоз
од 45
****
1
HB
превоз
од 37
****
3
ALL
превоз
од 76
****
1
BB
превоз
од 41
****
1
ALL
превоз
од 31
****
1
HB
превоз
од 44
****
1
BB
превоз
од 52
****
1
BB
превоз
од 60
****
3
HB
превоз
од 78
****
1
HB
превоз
од 36
****
1
ALL
превоз
од 39
****
1
ALL
превоз
од 60
****
1
ALL
превоз
од 34
****
3
RO
превоз
од 55
****
1
BB
превоз
од 31
****
4
HB
превоз
од 27
****
1
UAI
превоз
од 53
****
1
ALL
превоз
од 31
****
1
HB
превоз
од 58
****
1
BB
превоз
од 23
****
1
ALL
превоз
од 36
****
1
BB
превоз
од 55
****
1
ALL
превоз
од 60
****
1
BB
превоз
од 52
***
1
BB
превоз
од 32
***
1
BB
превоз
од 26
***
1
BB
превоз
од 20
***
1
BB
превоз
од 17
***
1
BB
превоз
од 26
***
1
BB
превоз
од 32
***
1
BB
превоз
од 42
***
1
ALL
превоз
од 48
***
1
BB
превоз
од 23
***
1
BB
превоз
од 21
***
2
BB
превоз
од 32
***
1
HB
превоз
од 17
***
1
HB
превоз
од 17
***
1
HB
превоз
од 37
***
1
RO
превоз
од 16
***
1
BB
превоз
од 27
***
1
RO
превоз
од 14
***
1
BB
превоз
од 30
***
1
ALL
превоз
од 36
***
1
RO
превоз
од 28
***
2
HB
превоз
од 32
***
1
BB
превоз
од 28
***
1
BB
превоз
од 21
***
2
RO
превоз
од 23
***
1
HB
превоз
од 25
***
1
BB
превоз
од 23
***
1
BB
превоз
од 15
***
1
HB
превоз
од 25
***
1
HB
превоз
од 29
***
1
ALL
превоз
од 21
***
1
ALL
превоз
од 25
***
1
BB
превоз
од 39
***
1
BB
превоз
од 36
**
1
RO
превоз
од 41
**
1
HB
превоз
од 23
**
1
BB
превоз
од 41
**
3
RO
превоз
од 26
**
3
HB
превоз
од 24
**
2
BB
превоз
од 20
**
1
BB
превоз
од 28
**
3
HB
превоз
од 25
**
1
BB
превоз
од 20
**
1
RO
превоз
од 14
**
1
RO
превоз
од 51
**
1
RO
превоз
од 21
**
1
HB
превоз
од 31
**
1
HB
превоз
од 27