+389 46 255 600, +389 72 255 600

08:00 - 20:00

Конгреси и семинари

 

ВИС ПОЈ  е  Туристичка агенција  која со своето долгогодишно постоење , опслужува над 370 постојани клиенти   со  давање на комплетни туристички услуги.

Со својот тим,  организиран и обучен за опслужување  на сите дејности  во рамките на MICE областа (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions in Macedonia),

гарантира најдобра и најквалитетна  услуга  за:

            - Модерно организирање на конреси, конференциски сали, со најразлична  бројност на учесници, со најразлични  модификации  во Охрид и други градови во Македонија.

            - Комплетна  организација на ВИП – бизнис средби.

            - Промоции на Ваши производи.

             - Комплетно професионална техника, неопходна за орагнизација на настап.

            - Подготовка и претставување  на дополнителни матерјали, брошури,конгресни ташни, папки и друг пропратен матерјал.

Од досегашната работа со партнерите , реализирани се голем број на  конференции и  конгреси со комплетно опслужување , вклучувајки и:

            - Регистрација на учесниците со плаќање на котизации.

            - Прифаќање  и  регистрација на апстракти и проекти.

            - Комплетно организирање на целата средба, конгрес или конференција со авионски билети, хотелско сместување, трансфери , екскурзии и забавни програми.

Тимот од 14 постојано вработени професионалци и повремено  по потреба на ангажирање на 24  лиценцирани работници, гарантира успешна реализација   на

секој  вид  од најмала до најголема средба .

 Проверено !!!

Сподели со пријателите:

 

ВИС ПОЈ  е  Туристичка агенција  која со своето долгогодишно постоење , опслужува над 370 постојани клиенти   со  давање на комплетни туристички услуги.

Со својот тим,  организиран и обучен за опслужување  на сите дејности  во рамките на MICE областа (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions in Macedonia),

гарантира најдобра и најквалитетна  услуга  за:

            - Модерно организирање на конреси, конференциски сали, со најразлична  бројност на учесници, со најразлични  модификации  во Охрид и други градови во Македонија." data-share-imageurl="">

Тековни конгреси

30 Oct 2018 to 3 Nov 2018
VI th MACEDONIAN PSYCHIATRIC CONGRESS AND INTERNATIONAL MEETING " PSYCHIATRY  AND MENTAL HEALTH IN THE 21ST CENTURY "
12 Sep 2018 to 15 Sep 2018
4.КОНГРЕС  на физијатри на Република Македонија   12.09.2018 - 15.09.2018   Езерски Комплекс Метропол Охрид    ЛИНК:  http://www.fizijatri.org.mk/Kongres.aspx    ...
3 Mar 2018 to 6 Mar 2018
EPA 2018​ 26 от Конгрес на Европската Психијатриска Асоцијација (EPA 2018) ќе се одржи  од 03-06 март 2018 год. во Ница, Францијаn - динамичниот, космополитски и неофицијално главниот град на Азурната Обала. EPA...

Архива од претходни години

16 May 2019 to 18 May 2019
WPA Sponsored Thematic Congress on Dementia, 15-18.05.2019 – Ohrid, Macedonia   The conference venue will be in hotel Inex Gorica, Ohrid, Macedonia. Ohrid is the largest city on Lake Ohrid and the eighth-largest city in the...
13 Oct 2016 to 15 Oct 2016
      За организациониот дел, регистрација на конгресот, сместување, задолжена е туристичка агенција ВИС ПОЈ Travel Agency VIS POJ Bul. Makedonski Prosvetiteli 1 6000 Ohrid, Macedonia Tel ++389 46 255...
29 Sep 2016 to 1 Oct 2016
Xти Македонски Конгрес по Гастроентерологија и Хепатологија со Меѓународно учество  На Конгресот се предвидува да земат учество околу 500 учесници, повеќе странски предавачи од Германија, Белгија, Холандија, Полска, Чешка,...
27 Aug 2016 to 31 Aug 2016
European Society of Cardiology Les Templiers 2035 Route des Colles CS 80179 BIOT 06903Sophia Antipolis, FR  "The world's largest and most influential cardiovascular congress" BE THERE WHEN THE WORLD OF CARDIOLOGY COMES...
12 Mar 2016 to 15 Mar 2016
Welcome to EPA 2016 The 24th ​European Congress of Psych​iatry (EPA 2016) will be a major meeting of international psychiatrists dedicated to promoting European ​psychiatry and to improving mental health around the globe....
3 Sep 2015 to 6 Sep 2015
17 Sep 2014 to 20 Sep 2014
Место на одржување: Хотел Метропол - Охрид  Организатор на настанот: Асоцијација на Психијатрите на Република Македонија     
28 May 2014 to 31 May 2014
Место на одржување: Хотел Метропол - Охрид  Организатор на настанот: Македонско Здружение на Микробиолозите и Институт за Микробиологија и Паразитологија, Медицински Факултет при Универзитет Кирил и Методиј - Скопје  ...