+389 46 255 600, +389 72 255 600

08:00 - 20:00

Контакт

Туристичка Агенција „ВИС ПОЈ“ Охрид

Адреса: „Македонски Просветители“ бр. 1; 
Охрид, 6000, Македонија 

+389 46 255 600

+389 72 255 600

info@vispoj.com.mk

 


 

Олег Маленко (Генерален Менаџер)                           malenko@vispoj.com.mk  
Јаким Маленко (Комерцијален Менаџер) malenko.jakim@gmail.com
Павел Маленко (Комерцијален Менаџер)    
Соња Маленко (Советник)    

Рецептивен туризам, организација на конгреси и семинари, поттикнувачки (incentive) програми во Македонија и странство.


 

Билјана Филоска

 

   
Наташа Балов  
Јована Каневческа  
Ивона Донеска  

Иницијативен туризам (пакет аранжмани за патувања во странство), хотелско и др. видови сместување во странство, авио билети, други видови превоз, туристички визи, регистрација за конгреси кои ги организира Т.А. Вис Пој, рент а кар услуги, студентски програми за работа во странство и многу други услуги.


   

Рецептивен туризам, туристичко водење групи и индивидуалци во Македонија, резервација на хотелско и приватно сместување во Македонија, автобуски превоз на патници, брод, рент а кар, ресторански и кетеринг услуги итн.


 

Елеонора Рудеска oleg@vispoj.com.mk
   

Оддел за сметководство.

 

Сподели со пријателите:
Туристичка Агенција „ВИС ПОЈ“ Охрид

Адреса: „Македонски Просветители“ бр. 1; 
Охрид, 6000, Македонија 

+389 46 255 600

+389 72 255 600

info@vispoj." data-share-imageurl="">