+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 25
***
1
BB
превоз

Модерен хотел во градот, располага со ресторан,градина на кровот со базен во екот на сезоната,интернет и високо квалитетна услуга.

 

 

Ценовник

Oceanis Hotel Kavala 3* 

 

Минимум ноќевања  1  3
Капацитет

01.05.19-30.06.19

16.09.19-31.10.19

01.07.19-15.09.19
Цени по соба на ден на база  ноќевање со појадок
Еднокреветна супериор соба со балкон
1 Возрасен 40 49
1 Возрасен+1дете(0-1) 40 49
1 Возрасен+1дете(2-6) 48 57
Двокреветна супериор соба со балкон
2 Возрасни 53 63
2 Возрасни+1дете(0-1) 53 63
2 Возрасни+1дете(2-6) 60 70
Трокреветна супериор соба со балкон
3 Возрасни 66 74
Еднокреветна економска соба без поглед и балкон
1 Возрасен 39 43
Двокреветна економска соба без поглед и балкон
2 Возрасни 50 57
2 Возрасни+1дете(0-1) 50 57
2 Возрасни+1дете(2-6) 58 65
Трокреветна економска соба без поглед и балкон
3 Возрасни 63 69
Цени по соба на ден на база полупансион (ноќевање со појадок и вечера)
Еднокреветна супериор соба со балкон
1 Возрасен 55 64
1 Возрасен+1дете(0-1) 55 64
1 Возрасен+1дете(2-6) 70 79
Двокреветна супериор соба со балкон
2 Возрасни 82 92
2 Возрасни+1дете(0-1) 82 92
2 Возрасни+1дете(2-6) 97 107
Трокреветна супериор соба со балкон
3 Возрасни 109 117
Еднокреветна економска соба без поглед и балкон
1 Возрасен 54 57
Двокреветна економска соба без поглед и балкон
2 Возрасни 79 86
2 Возрасни+1дете(0-1) 79 86
2 Возрасни+1дете(2-6) 95 102
Трокреветна економска соба без поглед и балкон
3 Возрасни 106 113
Цени по соба на ден на база полнпансион (ноќевање со појадок,ручек и вечера)
Еднокреветна супериор соба со балкон
1 Возрасен 69 78
1 Возрасен+1дете(0-1) 69 78
1 Возрасен+1дете(2-6) 93 102
Двокреветна супериор соба со балкон
2 Возрасен 110 120
2 Возрасни+1дете(0-1) 110 120
2 Возрасни+1дете(2-6) 134 144
Трокреветна супериор соба со балкон
3 Возрасни 153 160
Еднокреветна економска соба без поглед и балкон
1 Возрасен 68 72
Двокреветна економска соба без поглед и балкон
2 Возрасни 108 115
2 Возрасни+1дете(0-1) 108 115
2 Возрасни+1дете(2-6) 132 138
Трокреветна економска соба без поглед и балкон
3 Возрасни 149 156

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

и.д

 

Сподели со пријателите: