+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
3

Хотелот располага со комфорни соби,интернет и многу пријатна атмосфера.

Галерија

Ценовник

Orange House Apartments & Suites Apartmani 

 

 

Минимум ноќевања  2  3  4
Капацитет

01.05.19-10.06.19

01.10.19-31.10.19

11.06.19-10.07.19

16.09.19-30.09.19

11.07.19-15.09.19
Цени по соба на ден на база ноќевање наем
Двособен апартман - делукс
3 Возрасни 55 74 92
Двособен апртман за 4 лица - делукс
4 Возрасни 55 74 92
Двособен апартман за 5 лица - делукс
5 Возрасни 65 83 100
Двособен апартман за 6 лица - делукс
6 Возрасни 74 92 109
Двокрветна соба - Loft
2 Возрасни 28 42 45
Еднособен апартман - стандарт
2 Возрасни 37 55 74
Еднособен апартман за 3 лица - стандарт
3 Возрасни 37 55 74
Еднособен апартман за 4 лица - стандарт
4 Возрасни 46 65 83
Двособен апартман - супериор
3 Возрасни 65 83 109
Двособен апартман за 4 лица - супериор
4 Возрасни 65 83 109
Двособен апартман за 5 лица - супериор
5 Возрасни 74 92 119
Двособен апартман за 6 лица - супериор
6 Возрасни 83 100 128
Двособен апартман за 7 лица - супериор
7 Возрасни 92 109 137
Двособен апартман за 8 лица - супериор
8 Возрасни 100 119 146

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ.  

и.д

16.09.19-30.09.19
Сподели со пријателите: