+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00

ПРОМОЦИЈА

ГРАТИС ИЗЛЕТИ ЗА СОЛУН 

ВИС ПОЈ продолжува со промоциите - 15 години со ВИС ПОЈ

 За успешното работење на нашата агенција, најголемата заслуга им припаѓа на нашите клиенти, кои сите овие години, ни ја подариле својата доверба. Затоа и одлучивме нашата годишнина, да ја прославуваме со голем број промоции. Со гратис, промотивни, еднодневни излети за Солун, ги наградуваме сите наши корисници на услуги, кои резервирале летен одмор, за купен авионски билет , организирани индивидуални и групни патувања. Клиентите ни подаруваат доверба,  ние им подаруваме излет!

Гратис излетите се предвидени за :

14 Октомври 

21 Октомври 

28 Октомври 

 

Изберете од нашата богата понуда за летен одмор

Летувајте, патувајте и уживајте, ние сме со вас и ова лето.

Ве очекуваме !

ВАШ ВИС ПОЈ

Услови :

- Право на користење на подарокот имаат сите клиенти што купиле летен аранжман и хотелско сместување

  за најмалку 5 дена, авионски билети,индивидуални и групни патувања.  Од еден аранжман , гратис патување може да искористат максимум 2 лица, во зависност од резервацијата

- Почеток на резервации за наведените термини од 01 Октомври .

- Резервации се примаат по избор од клиентите до пополнувања на местата во автобусот.

- Важи за корисниците на купените услуги за Лето 2017 и патувања од Февруари до 30 Септември 2017 .

- При резервации, не е неопходен документ затоа што секој корисник е евидентиран во базата на податоци, на Туристичката агенција ВИС ПОЈ .

- Подарокот не е пренослив на трети лица .

 

За подетални информации контактирајте 046/255-600, 072/255-600.