+389 46 255 600, +389 72 255 600 08:00 - 20:00
од 19
**
1
RO
превоз
3

Галерија

Ценовник

Xastero Hotel 2*

 

 

Минимум ноќевања  1  1
Капацитет

01.04.19-20.06.19

26.09.19-31.10.19

21.06.19-25.09.19
Цени по соба на ден на база ноќевање наем
Еднокреветна соба
1 Возрасен 39 45
1 Возрасен+1дете(0-5) 39 45
Двокреветна соба
2 Возрасни 39 45
2 Возрасни+1дете(0-5) 39 45
Трокреветна соба 
3 Возрасни 45 49
Четирикреветна соба
4 Возрасни 49 54
Цени по соба на ден на база ноќевање со појадок
Еднокреветна соба
1 Возрасен 49 54
1 Возрасен+1дете(0-5) 49 54
Двокреветна соба
2 Возрасни 49 54
2 Возрасни+1дете(0-5) 49 54
Трокреветна соба
3 Возрасни 59 64
Четирикреветна соба
4 Возрасни 64 68

 

Цените се дадени во евра.Плаќањето се врши во денарска противредност по курс 1 евро = 62 мкд.

За сите тековни попусти и промоции,за дадениот хотел,пратаете ја нашата Facebook фан страна и контактирајте не телефонски.

За дадената понуда важата општите услови за патување на СКТМ и Т.А.ВИС ПОЈ. 

и.д

 

Сподели со пријателите: