+389 46 255 600, +389 72 255 600

08:00 - 16:00

КОНГРЕСИ (Средби, конференции, изложби)

ОХРИД КАКО КОНГРЕСКА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ТУРИЗМОТ

         Инвентивноста на Охрид е натопена со милениуми и опстојува и во денешно време. Сосема е природно да се размислува за
градот како место каде што раскрсницата на културите се спои богатството на креации. Почнувајќи од праисториската доба, чии
траги се уште се забележуваат, низ античкиот период, раното христијанство, до свети Климент (Свети Климент) и Свети Наум
(Свети Наум), Григор Прличев - познат како „Вториот Хомер“, Охрид. до денес остана инспирација, извлекувајќи ги своите
најкреативни идеи и нудејќи место каде што истомислениците изработуваат нови и воодушевувачки креации. Почнувајќи од
уметници, лекари, филосфи до шефови на држави, Охрид е градот што ги поврзува сите луѓе, нивните мисли, работа и надежи.
Тоа е место за успешно спроведување на планираните деловни состаноци, семинари и/или конгреси. И не случајно Охрид е центар
за организирање меѓународни средби од различен карактер.

         Големото искуство во конгресниот туризам на тимот на ВИС ПОЈ, неговата посветеност и компетентност е само уште една
причина за едноставно доверување на организацијата на вашите идни состаноци/настани на рацете на вистински професионалци.

ВИС ПОЈ има повеќе од 370 редовни клиенти во своето портфолио, опслужени на највисоко професионално ниво обезбедувајќи им
комплетни туристички услуги, потребни за различни видови настани. Нашиот тим, добро организиран и обучен да ги задоволи сите
потреби на клиентите во областа на MICE (состаноци, стимулации, конференции, изложби), гарантира најдобра можна услуга за:

 • Современо организирани конгреси и конгресни сали, со различен број на учесници и потребни различни видови модификации,
  во Охрид, Скопје или други градови во Македонија 
 • Комплетна организација на ВИП - деловни состаноци
 • Промоции на производите на клиентот
 •  Стимулирани патувања во Македонија

Нашата услуга започнува од раните фази на планирање преку процесот на подготовка и извршување до завршување на конкретниот настан и активностите
по настанот, доколку ги има. Ќе го добиете нашето искуство, квалитет и личен допир од почеток до крај:

 • Брзина на комуникација (ние одговараме на сите прашања во рок од 24 часа) 
 • Препораки и избор на експертски места
 • Увид на лице место
 • Преговори за ефективни програми и настани
 • Професионален повеќејазичен тим
 • Стручни совети и резервација на сместување
 • Резервација на авионски билети
 • Трансфери со луксузни возила
 • Конференциска логистика
 • Целосна техничка опрема и помош на лице место
 • Услуги за симултан превод
 • Екскурзии, забавни програми, концерти и други видови социјални програми
 • Тим за управување со настани на локацијата
 • Угостителски услуги
 • Подготовка и изработка на дополнителни материјали како брошури, чанти, папки итн
 • Други активности пред или по настанот
Сподели со пријателите:

ОХРИД КАКО КОНГРЕСКА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ТУРИЗМОТ

         Инвентивноста на Охрид е натопена со милениуми и опстојува и во денешно време. Сосема е природно да се размислува за
градот како место каде што раскрсницата на културите се спои богатството на креации." data-share-imageurl="">