+389 46 255 600, +389 72 255 600

08:00 - 16:00

Крстарења

Доколку сте се одлучиле да крстарите, со задоволство ќе Ви помогнеме со препорака на безброј варијанти за сите вкусови.

Имајќи ги во предвид сите специфичности, нашиот услужен персонал ќе Ви сугерира како најбрзо и најекономично да стигнете до местото на почетокот на крстарењето. Ќе Ви помогнеме да го одберете крузерот, линиите, кабината, најповолно да изберете некоја од раните резервации или пак да искористите некој попуст во „последен момент“ (last minute)... Вашите прекрасно поминати моменти и доживувања и успешно изведените патувања се наша мисија.

Дозволете ни да станеме Ваш партнер во патувањата.

Со љубов,

Ваш ВИС ПОЈ

                                                                                                    КАТАЛОЗИ

 

 

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ:

Pages

*****
7
ALL
превоз
од 591
3
*****
7
ALL
превоз
од 699
2
10
FB
превоз
од 1289
4
HB
превоз
од 899